Menu

Wielrentraining

Kun je ook niet wachten om je racefiets weer uit de winterstalling te halen? Of hangt je fiets tot de vakantie nog in de schuur? Hoe dan ook, passie of hobby, misschien is de wielrentraining onder leiding van wielerfanaat en personal trainer Erik Westein wel iets voor jou. Erik is naast personal trainer instructeur, docent bij de NTFU/ Wieler Academie en instructeur bij The Cycling Academy. Hij geeft de deelnemers advies over alles wat er bij wielrennen komt kijken zoals voeding, kleding, techniek en tactiek.

Voor wie

Iedere beginnende of ervaren recreatievewielrenner die zijn conditie en fietstechniek wil verbeteren kan aan de training meedoen. Het maakt niet uit wat je doel is, plezier hebben in het fietsen staat bij deze training voorop.

Wat heb je nodig?

Allereerst een betrouwbare racefiets met goedwerkende versnellingen en goedwerkende remmen!Zorg voor goede banden en neem altijd een reservebinnenband mee. Zorg ook dat je voldoende water bij je hebt. En het is tijdens de training verplicht een helm te dragen. 

Wanneer

De eerste reeks van 6 trainingen is inmiddels gestart.

De tweede reeks van 6 trainingen is op dinsdag 23 en 30 mei, 6,13, 20 en 27 juni 2017  van 19.00-20.30 uur.

Meedoen?

Wielrentraining bij De Plataan is een 'special', dat wil zeggen een exclusieve training buiten het reguliere aanbod om en ook toegankelijk als je geen lid bent van De Plataan.

  • Leden met een onbeperkt lidmaatschap betalen € 15,00 voor deelname aan een reeks wielrentrainingen (6x).  
  • Leden met een lidmaatschap voor 1x per week betalen € 15 voor 6x deelname als het in plaats van de wekelijkste training gedaan wordt. Volg je Wielrentraining extra naast je wekelijkse training dan betaal je € 30,- voor deelname.
  • Niet-leden die aan de wielrentraining mee willen doen betalen € 69,- voor een reeks wielrentrainingen (6x).

Aanmelden of meer weten?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden, we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Naam:* 
Telefoon:* 
E-mail:* 
Ik ben al lid:*

 
Ik heb interesse in 
Vragen/opmerkingen